Sunday, 2 December 2012

ASSALAMUALAIKUM ! Hyee semua , sihat tak ? Acane SPM ? Okeyyy tak ? Da FREEEDOMM belom ? HAHA . Aku daa FREEDOMMM daa . Urmmm na tau tak , semalam kan my mum call . WALLAWEY ! Gilee SENTAP dengar suara dia . Actually , aku kat Melake sekarang ni , sebab 30 Nov - 1 Dis 2012 my mum pergi Kedah hantar pengantin jiran aku . So aku terpakse stay rumah abg aku , mak kau tak bagi duduk rumah sensorang , alaa kalau mak aku bagi pon , aku tak nak kot. Bosan je duduk sensorang . So sekembali kepada cerite tadi , aku dengar je suare mak aku , terus na meleleh air mate . Aku tak boleh dengar suare someone aku rindu , kalau dengar mesti nangis . If tak dengar sure aku tak nangis . Then , aku rase mak aku dengar kot suare na nangis aku , then mak aku kate 'nak balik ke ?' aku pun kate 'sape na amik' . HAAAA ! ! Time ni aku TRULY nangis . HAHA ! Dah laa STOPPP-3 , nanti aku nangis lagi . So, tadi aku cite dekat Afiq Yusri , kebetulan pulok dia text aku . Bole dia gelak kan . BONTOT tol ! Free-2 je kene bontot dengan aku . HAHA . Okee laa Papai !