Friday, 6 January 2012

Wednesday, ‎4 ‎January, ‎2012



ASSALAMUALAIKUM ! ! hye reader sume ! ? sihat ? haa cemane dgn skolaa hari ni ? best tak ? mesti la best kan , nak nak y form 5 tahun ni , mengkome SENIOR kan kan kan ! same la kite awok , hehehe ! semalam korang tido kol bape ? mo tido kol 12 sengah . lambat kan , mo tau tu , hehe ! mo text gn membe laa . tu y tido lambat , p2 pukol5.16 am mo bgon sebab phone mo vibrate , vibrate sekejap je , thats mean ade 1 text masok , hehehe ! see ! phone vibrate pon mo ley bgon , tererr tak ? haha ! okee okee okee never mind la phone mo vibrate or what the hell la kan , mo ta susah kn mengkome sume pon kan , mo g skola pgi td kol 7.10am , haa ? lambat ? lambat ke ? biase je ! hahaha , skola dekat je kot , lgpon g naek moto bkan nye menapak pon , hehehe , time na g skola uh mo salam dgn my mum , na amik berkat la kate kan , then my mum kate ' ape azam baru tahun 2012 ko dik ? ' then mo pon cakap ' SPM la mak ' so my mum kate ' so jgn memain lg , jdk cm akak ko tu , mak tanak A bbyk , siket pon jdik laa , asal kan ade A ' . seriously mo na nangis time uh , but mo tahan je kot , first day mesti happy no cry cry yaa ! hehehe , haa actually mo g skola gn eika , mo na g skola alone , mang tak la kan , hehe , sampai je kat skola , miza eika gn anis tarik mo n tnye knape dgn text malam td , actually malam td mo ade sent something text kt dyrang , eika gn miza dpt text y same n dyrang tau ape y sbenau nye happen , tp anis dpt text y lain , so anis tatau pape pon , tu y dyrang na kepastian . hmm dyrang tnye mo ngelak ngelak , tak pon tukau topic , hehe , weh lupe kan jela eh pasal text uh , ta penting pon , SPM lg penting kan kan kan ! haa korang na tau tak skola mo tga musim beg PINK ! aww aww aww ! eyeekkkk ! ! hahaha , tah ape kene tah , seb bek beg mo wane lain , haha i'm not pinky like u okee ! ! hahaha ! ! p2 mo jpe BESTIES3 mo ,weyh geng miss u doe ! !especially to ammira syahira , a.k.a yamoo , wanita ni mg da lame mo ta jpe , jpe3 je da putih daa , semakin pendek , kasot skola dye same gn mo , aww aww aww ~ ~  hahaha , yela yamoo niy , start je holiday dye pon stay cheras uma mum dye then stay semenyih uma ayah dye , seriously mo rindu dye , hehehe , okeee stop cite pasal dye , then ktrang ade assembly , then naik kelas , jyeah ! kelas tersangat bersih , ( herghhhh ! ) , tepakse la bersih kan , huhhh seseme la jwab eh , da la mo dok bawah kipas mg menjadik3 la kan , dengan ngantok eh , huhhh TERBAEK laa yobb . hehe , kelas mo kt hujung skali , a.k.a kelas mo mase form1 dulu . rindu gilak kelas uh ,  n every morning exercise naik turun tangge , kurus la jawab eh , then3 ktrang blajau , first day da blajau , huhh cemerlang gemilang tol kan , sampai la balek blajau nye , haa time rehat kan mo eika alin aien n maje kne diri kt depan kelas sebab masuk kelas lambat , hehe wat malu tol , first day da kene dende . terok terok terok ! time BM lak tu , wtlek laa cegu . hehe ayat kuang ajau je kan , . na tggu time balik uh bukan maen lame lg , hukk alohhhh ! mo da la ngantok . time balik uh muke bgge je kluau , haha , balik uma je , mo makan mandi n sleep , mo tdo dari kol3 sampai kol6.30 , haaa tereerr tak ? tu pon my mum kejot kn sebab baju diampaian udoh menyeru soh angkat , grrrrrr ! kacau line tol laa u all ni ,i na tido pon ta puas , hehehe , so mo bgon je tido teros angkat bju then solat asar , then my mum pgel soh makan mee sup ! ' my favourite ' mo makan byk kot , SEDAP wokkk ! mo tatau la skrang ni mo asik lapau je , knape erk ? na gemok ke ? OOO MY GOAT-3 ! ! cukop lee , ni pon da gemok daa , ta sanggup mau gemok lg . stop it ! ! 7-8 mo tgk GEMERSIK KALBU , solat magrib , lipat baju then iron baju , betape malas nye na iron , grrrrr ! ! then mo masok bilek kemas buku , then my mum tnye 'buku teks da dapt lom?' mo kate 'belom' then my mum kate 'klo da dapat nti buat homework n belajau kt luo jee , n no tgk tb , na tgk pon jumaat sabtu n ahad sahaja' , mo buat ta kesah jela , yelaaa time UPSR n PMR pon buat cmtu , ni kan SPM lg la my mum kongkong , huhhh ta pe setahun je lagi , lepas SPM ko na buat ape pon buad la yee , ta kesah mak ko de ai , hehehe , lepas tu ade 1text masuk , mo egt en from my bf or my bff , rupe nye sedare syg mo y anto , dye report something kt mo psl **** , heeee happy nyaa ! ! good ********* ! * **** *** *** ! ! y ta leh blaa nye sempat jugak sdare mo ckp gn dye , antuuu betol , bukan main byk lg soalan eh , macam2 sdare mo tanye kt dye , seb bek dye cakap ' BETOL ' , so mo tak la **** snirik , hehehe ! ! so mo kne tunggu next report pulok yee , then pukol 9:48:51 pm ade 1text sampai lg , text ni pon fron=m sdare syg mo , hehe , dye sent 
" tahun bersejarah yang tidak dicatat dalam buku teks sejarah bagi form5 '12 . . . bendera penjajahan SPM akan dinaikan dan bendera enjoy akanditurunkan . . . ini bermakna anda akan berperang dalam satu pertempuran ke luar rumah dan lepak akan dibubarkan menjadikan duduk dalam rumah STUDY STUDY STUDY ! ! ingat dan sebarkan kepada CANDIDATE SPM y lain . . .       STRAIGHT A'S WHAT U AIM FOR ! BADGE.95 CAN DO IT ! ! OO YEAH ! ! "
so dgn bangge nye mo pon forward to anis eika miza n aien . dyrang tadek respon lgsong , mybe dyrang tga menjauhi GADJET memasing ! ! so mo pon akan MENJAUHI GADJET mo . say GOODBYE n TAKECARE to gadjet n boyfie memasing , ,  k laa reader sume . mo tidoo dulu yaaa , papai ASSALAMUALAIKUM sume , have a NICE day





No comments:

Post a Comment