Friday, 6 January 2012

Thursday, ‎5 ‎January, ‎2012



ASSALAMUALAIKUM ! ! hye reader sume ! da kemas buku belom ? haa belom ? huish g kemas cepat , esok ta laa huhare dibuat nye , hehehe ! hari ni skola korang best tak ? umm skola mo mcm bosan je , bosan knape ? entah laa mo pon tatau , pg td seperti biase skola ade assembly , dyrang check lencane n stokin , huhh kecoh habis gn stokin nye , kebetulan td mo pkai stokin pnjang n lencane , ( budak baek cm mo mg cmni , hehe ) , so time na masok uh , mo dgn bangge nye angkat kain sbab na tunjok en stokin mo y panjag uh , prefect pandang mo pon 'hati panas' je , lepas stokin da lepas , cegu lak check lencane , n dgn bangge utk kali kedue mo angkat tudong n tayang lencane kt cegu , cegu pandang pon 'hati panas' je buat kali kedue , (tudong laboh la kate kn) HAHA ! then masok kelas , seperti biase belajau la kan , na SPM la kate kn , hari ni subject best is BM , ACC n SEJ , subject lawak kot , hehe , ACC td mo paham dgn penoh khusyuk nye , haha CAYA LAA babe ! then kol2.30pm ktrang ade mesyuarat uma sukan , time ni paling bosan , sebab pengerusi , naib pengerusi bosan je , ta hape3 , pilih budak uia je , cmtu senag la dyrang na dpt markah , herggghhhhhh ! ! da malas cite pasal ni , sakit aty ! hehe , . balek je uma mo makn , mandy n tido , mo bgon kol5.45 then teros solat asar then g uma eika , egt na ajk dye g kedai beli buku , ttgk ade zura pulak , so mo suroh la zura y g kedai ,zura g kadai mo pon on9 fb sekejap , skjap , lepas tgk friend2 request n notification mo log out , then buat keje add math gn zura n eika , memaseng blur , yela topic form4 kot , hehe , tp seb baik la eika egt sesiket , so dye la ajau mo gn zura , hehe finally siap jgk question nye , lepas siap mo balik uma tgk GEMERSIK KALBU , then solat magrib then bace al-Quran sekali , huhh betape khusyuk nye mo bace , tenang je hati n otak mo bile bace , TERIME KASIH ALLAH !  lepas tu mo buat homework then tgk hips tv kejap n solat isyak , update blog n tetibe anis call , hehe , klo dye call uh name eh na abes en kedit koba eh , tajuk utame ktrang is along n eto . tu jela topic utame , hehe , memeng la bf ktrang kot , takan na cite pasal bf orang lak , gile ke ape , tu busy body name nye , then ta lame kemudian kedit anis pon abes ' tit tit tit tit ' begitu laa bunyik nye , hehehe , haa sebelum mo terforget , td my mum call my sweet heart , i mean anak buah mo laa , hehe , dye ta abes3 gn bunyik gimau nye , hehe haikal haikal , macam macam la ko ni , hehe , then my mum tanye pasal wedding 7 n 8hb niy , na pegi le tak , so angah mo kate on je , tgahari 7hb nti sesiap teros g bukit rokan lepas g bukit rokan teros balik SAGIL ( bunyik je sagil mo da sesenyum , HAHA ) then 8hb teros g muo ade wedding lg , huhhh capek deyh ! jyeah ! ! SAGIL i miss u ! wait for me yaa ! nti kite date tau tau tau , hehehe ,  hmm k laa tadek ape lg na cite kan , so mo sleep dulu yaa , good nite reader sume . ASSALAMUALAIKUM ! ! have a nice day !

No comments:

Post a Comment