Tuesday, 28 February 2012

MEET MY MILOICE !

ASSALAMUALAIKUM ! hye hye hye ! haahaahaa mow tga mood happy gilak niy ! na tau tak kenape ? haa mesti laa nak kan , meh dekat meh dekat ! dekatdekat kn diri yee gn mow , okee macam ni cerite nye , tadi mow pegi sekolah SMKDMT gemencheh , actually sekolah dyrang ade sambutan jubli emas sebab sekolah dyrang da 50 tahun , tua kan ? sekolah mow baru 25 tahun , mude lagi , hehe , okee teros kan cerite anda "  . then pukul8.45 bas sampai na angkut ktrang bawak pegi sane . so samapi sane dalam kol9 kot , ntah mow ta tgk jam pom time tu , tetau teros turun je . ehehe then sesampai je kt sekolah tu ktrang kne pegi tempat assembly , ade majlis pembukaan , so pegi jela , na buat cemane kan sekolah orang so ikot jela , then sesampai je kt tmpat assembly mow NAMPAK ! mow NAMPAK ! mow NAMPAK ! jyeahhh mow NAMPAK PAIYN ROSLE a.k.a MILO (mow je y pgel milo) ! merangkap kawan mow ! WHOOAAAA ! sumpah mow tekejot time nampak dye , macammacam perasaan ade time tu senag cite kan , gilak ta sangke boleh jumpe dye , last mow jumpe dye mase ujong form2 , then form5 baru jumpe balik , lame kan! ahaha . time firstfirst ktrang jumpe , memasing malumalu na tegor , masingmasing buat hal senirik , selisih pon buat tatau je (shyshy cat !) ,konon jual mahal la tu , ehehe , tp en kamane ade mow , mesti selisih gn milo , tu menande kan ade jodoh (BHAHAHA tipu je) , so kebetulan kt tgatga pdang uh ade dye , so membemembe mow soh tego dye , so mow pon dgn muke ta malu pon , pegi laa follow dye then bediri kt tepi milo , then milo pulak shocked sebab milo tetoleh je mow da ade sebelah dye , tegelakgelak ktrang , membe mow gn membe milo pon same jgk , actually mow kenal membemembe milo , yela ktrang kan da lame kenal , ehehe , so mow pon beborak laa dgn milo , jalan saingsaing , WHOAA ! sweet ! ahaha perasan (sile jgn jeles) , lame jgk laa ktrang beborak , na tau milo tuka 6be ta ckp kt mow pon , sipotsedot punye milo , so mow pon mntak laa 6be dye , ehehe , then time niy paling ta best sebab mow da kene pulang ke rumah , ummm  sekejap je dpt borakborak gn milo , umm sedih nye :'( , tape kan bole text nanti , ape susah ! ehehe , so mow pon say BYE kt milo , ahaha  , ECEHHH ! so mow pon blah , then balik uma . balik je uma mow tgk tgn mow bebelang , umm memang putih la kan , saboo jela ! ehehe , eh mow na gtau ni , 'MILO DA KURUS ! ! '  ,dye daa cute (dye mmg cute pon , - tgn dibahu mate ke ats-)  , nerd pun , dye daa 2tahun SINGLE , so sape na masok line dipersilekan . HAHAHAHA . umm k laaa nothing too say anymore ! WAALAIKUMSALAM ! nite ! papai
DOWNLOAD PICTURE
-
-
-
-
50%
-
-
-
-
100%
DOWNLOAD COMPLETE


PAIYN ROSLE a.k.a MILO 


bapak rindu kat dye !!!!! ahaha

No comments:

Post a Comment