Saturday, 11 February 2012

‎MERENTAS DESA PERINGKAT DAERAH



ASSALAMUALAIKUM ! hye reader ! rindu mow tak ? mesti rindu en , mow tau tu . ehehe ! umm hari ni skola jdik tuan rumah merentas desa peringkat daerah ! ahaha cuci mate weyh ! tp cm ta hensem je , mcm ramai indian je , EERKKK ! tp ape mow kesah en , tp mow kesah laa jgk , dyrang ta usya mow pon , penat mow cecantik tau , ahaha bangang ! mow egt azam mow ! mow attack bdk mrsmg je , pandai pon pandai , kaye pon kaye , ahaha gile ! taha antau bdk3 tah ape3 je , chop3 ta ensem ?! ahaha . ahhhh lantak laa ai , ta penting pon , umm tp en dyrang sexy3 laa , tyg3 betis laa , tyg3 badan y tak sberape tu laa , bajet fresh and white je . AHAHA ! na tau tak time merentas desa mow lepak gn skola mane ? teke laa , teke laa ,? haha mow lepak gn SMK bukit jalor laa , ape lg en ! mow jpe cegu Shahureen , ehehe , na tau , dye bole ta kenal mow , ecehh3 cegu niy , dye kate muke mow npk laen klo pkai tdong skola , (npk cute en cegu) haha perasaan ! ! ! !  then mow jpe amir amirah a.k.a adik fb syg mow , bdk uh kemaen rajin lg chat mow , n so on laa kt fb mow , baekkk kot , comel la jgk , bru form2 , mude lg , ahaha . dye ta kate pon kt mow y dye masok mrentas desa , mow tetau dye daa senyum3 je bile npk mow , shitt nye bdk , seb baek laa dye knl mow , kot ta knl tang3 tu jgk mow tampa dye , ahaha , lame gile kot mow lepak gn dye , gosip3 sal budak sane jp , ahaha ! pastu ade bdk skola mow na gado gn dyrang sal budak laki , urghhh lantak korang la , mow ta amk port . umm time dyrang na balik uh , amir amirah salam n ciom pipi mow ! due kali dye buat , ahaha teharu doe ! (chop3 pipi mow daa tak suci) ahaha , membe mow gelak je pastu dyrang kate kt mow 'mow , ni klo nelly npk , patah seribu hati dye , ngajok ! ' ahaha bodoh je dyrang . umm pastu td , mow dudok sblah gn sir kasim , 'mow, jgn lupe usya hisyam' pesanan ain utk mow , ahaha kuag aja tol . so mow pon beborak laa gn sir uh , mcm anak beranak , ecehhh , amir amirah kate sir kasim uh ayah mow , ahaha , tegelakk mow dgaa nye , dye kate mate mow same gn sir kasim , ahaha haa yelaa3 redha jela , . umm tu jela kot y mow na cite , ahaaha bosan je kan story mow , ehehe sorry ! umm 9/2/2012 merentas desa peringkat negeri pulak ! uhuhuhuhuhu excited babe ! umm k laa papai , WAALAIKUMSALAM ! :)

No comments:

Post a Comment