Wednesday, 25 July 2012

A-A-L


Assalamualaikum ! Hye reader semue , tadi aku online facebook tau . Then tetibe ade someone chat aku , name dye Amir Amirul Lee . Alaa budak Hot tu , tak kan korang tak kenal kan . Act dye kawan aku , kite orang kenal time pegi English Camp dekat MRSM Gemencheh mase form3 . Dah lame daa pon . Na tau dye tanye ape , dye tanye bende nie :




Dye bole tanye cenggitu . Ewahh ! mu engat kawe ni stock untuk kengkawan mu ka ? FYI (for your information) menyori siket ayat tu eh . Panas je kawe tengok mu ni , nasib baik laa time mu chat kawe tu mood kawe tengah COOL . Kalau tak free-2 je mu kene maki dengan kawe . Kawe pun tak penah text mamat tu , tetibe je na couple . KOROK MU !  

Okeey Chill mo :D . Amir Amirul Lee keep ur word nicely okee . Sorry tercarut pulak . Yang penting kawe tak COUPLE dengan Muadzam Shah Raban Okey . Tak caye , pegi tanye orang yang dah tau pasal ni > Afiq Yusri dan Paiyn Roslee < Dyerang dah tau pasal ni . HAHA ! Okee laa aku na pegi Lunch . PAPAI semua XD .


p/s : Best doh kene Tuduh . BHAHAHAHA :D

No comments:

Post a Comment