Friday, 7 September 2012

PLKN :(


Assalamualaikum ! Hye reader semue . Aku na cite ni , tadi aku online FB pastu tetibe terrnampak Status someone (ntah sape ntah punye status) ni pasal Link Candidate PLKN 2013 (tahun aku tu) , aku dengan menJobo nye terus Click Link tu sebab na tengok aku dapat ke tak PLKN . Lepas dah Click terpampang laa Portal Semakan Candidate PLKN 2013 . So aku pon Insert IC number aku dekat situ then terus Enter . Na tau dye cakap ape : Dye cakap nie :
             # Maaf! Anda tidak terpilih untuk menyertai PLKN Siri 10/2013. Terima kasih # 
Aku tak puas hati jugak , aku buat banyak-2 kali , tapi benda yang sama berlaku . Giler PATAH HATI aku buat kali ke-6 . Aku na sangat pegi PLKN tu , na sangat join program-2 PLKN . Tapi ta dapat ! (MAKKKKK ! Adik na pegi PLKN !) . Memang sedih giler laa time ni . Mood aku yang Okee terus Tak okee jadik nye . Then aku check BFF aku nye , dye orang pon tak dapat . Aku check boyfie aku punye pon ta dapat jugak . So aku pon ngadu dengan boyfie , Eika dengan Rynn , then dye orang kate ’maybe yang Second trip kot’ . Okee aku tau korang na sedap kan hati aku kan . Okee Terime Kasih :D korang . Eika aku kate , boleh mohon . Nanti dye mintak tolong dekat sedare dye . Mekaseh wehh . Rynn kate boyfiee dye dapat PLKN tapi tanak pegi , so dye suruh aku pegi ganti boyfie dye . Ewahh Rynn ni sesuke je buat cenggitu . Egt PLKN tu dye punye agak nye . Ape laa Super Ring ni .

SAYANG KORANG SANGAT SANGAT

No comments:

Post a Comment