Thursday, 12 July 2012

Entah laa :D


Assalamualaikum semua ! Hari ni aku ade cite BEST . Nak kate Lawak ? tak pon . Nak kate Merepek ? lagi laa tak . Okey2 daripade aku membebel yang Nonsense2 kat korang , baik aku straight to the point . Tadi time class Addmath , kebetulan cikgu aku tadek , so aku lepak laa dengan kawan aku . So tetibe dye cakap 'aku ade cite HOT' . Aku ni pantang sikit kalau ade cite hot , HEHE ! So aku pon cakap laa 'ape yang hot nye ?' . So dye pon cite . ' Ko na tau geng budak depan kite ni tak puas hati dengan kau(maksud nye kat aku tau) ' (geng budak2 hot, ERGHHH !) . So aku pon jawap 'Alak tak puas hati dengan aku pulak' , dye pon jawap 'tak puas hati sebab kau rapat dengan DYE (DYE mmg rapat dengan aku , atthesametime , salah sorang geng budak depan aku tu ade jadi EX dye)' . Aku pon jawap lagi 'aik ! aku rapat dengan DYE pon salah ke? Alaa amek laa DYE tu ai , aku tak nak pon . aku kawan je kot , tu pon kecoh . ' . So dye jawap lagi 'maybe dyrang jeles kot ko rapat dengan DYE . yelaa , tetiap pagi kalau masok kelas mesti DYE tanye"momo mane momo" . Lagipon DYE kan dah jarang lepak dengan dyrang sejak kawan dengan kau , ajak pegi ABC pon tak nak , duduk uma je . maybe sebab tu laa kot . Tapi aku tengok DYE sekarang ni banyak belajar je , dah kurang memain macam dulu . Okee laa tu kan .' , aku jawap lagi 'Aah , dye sekarang ni banyak belajar je , dah tak memain lagi dah . Alaa sebab tu je kot , sampai tak puas hati dengan aku . Macam laa aku batak sangat kat DYE macam dyrang ai . Amik laa DYE tu ai , bawak mati . Malas laa na layan .' . Dye cakap 'bukan ko couple dengan dye ke mo' , aku jawap 'Mane ade ! Tak couple pon . Sumpah ! Kan ko penah cakap kat aku tak payah couple dengan dye , so aku tak couple laa . HAHA . Hubungan Persahabatan Lagi Mahal Daripada HUbungan Sebuah Percintaan ' . Then itulah perbualan kite orang . HEHE ! Tak panjang mane pon perbualan nye kan kan kan .

p/s : akibat seorang lelaki perempuan bergaduh . ERGHHH ! Please laaa perempuan , aku tadek mase laa na layan KETIDAK PUASAN KAU tu kat AKU . Kau nak sangat lelaki tu kan  , HAA amik laa ! Bawak mati , tanam masok kubur sekali dengan kau . Aku tak pakse pon laa dye kawan dengan aku . HALAMAK AI ! Kecah na mampos ! Kumbang Bukan Seekor laa shiaaa . Tape kau amik laa dye tu , aku dah ade msay aku , so ape aku kesah . Kau tu dah laa tak laku , stok couple dengan budak bawah je . Ape barang wok couple dengan budak bawah . HAHA ! Dah laa weh tadek kejadah nye laa ai aku memarah . Ape2 pon terime kaseh tau sebab tak puas hati dengan aku . Aku sayang korang doh (ERGHHHH) . Okey laa Good Night <3 .

# Identity terpakse di rahsie kan :] 

No comments:

Post a Comment