Thursday, 12 July 2012

HOHOHO balik kampong ! :D


Assalamualaikum ! Hye reader semue , yesterday kan aku balik kampung Muo (muar) . Yelaa dah nak puase kan , so ape lagi balik kampung pegi kubur my late father laa . RINDU ! Hehe , tapi aku tengok dari dalam kerete je , becoz aku tengah ABC (Allah bagi cuti) . So tengok dari jauh jelaa . Mak , abg aku dengan mak ngah aku je yang pegi , Hehe . OnTheWay na balik rumah aku kan , boleh pulak dekat Tangkak JAM !!!! Ouhhhh aiii ! Sakit je jiwe dan rage aku  ni . Nasib baik laa time tu tengah hujan . Sejuk siket . Kot panas2 bute mmg berapi je . HEHE . Kot pegi je JAM tape jugak ni time balik pon JAM jugak tau . Huishh ! Gerammm nye ! Na tau tak , time balik tu aku tidor dalam kerete . Sampai dekat Tangkak kan JAM kan . So jalan padat dan sendat kan . Time tengah syok tidor uh dengan icond depan mate , HUHH ! Ade seekor LORRY ni main HON-2 dye yang KUAT GILER BAFUCK uh sampai aku terPERANCAT lalu terSEDAR dari lamunan macam orang kene RENJATAN ELEKTRIK . Hawaiii punye lorry . Orang sebelah kerete aku tu boleh gelak kan aku , HAMPEH taik kucing betol . MALU aku . Dah malas na cite , korang pon gelak kan aku jugak kan . Aku tau tu . HAHAHA ! Never mind laa sayang . Okey GOOD NIGHT CINTA XD .

DOWNLOAD PICTURE
-
-
-
-
50%
-
-
-
-
100%
DOWNLOAD COMPLETE


Sebelum jalan JAM



Jalan Tengah JAM



Lepas Jalan TAK JAM (singgah Petronas beli air)



KING of Cookies



Bace Doa Makan



Na buat muke comel tak jadik . :]



Balik JELAI



Good Bye JOHOR , Raye I’m Coming


Patung tu Tak Cantik ! Aku dah buang kot , dah tadek jadah nye de aku simpan natang tu :[



No comments:

Post a Comment