Friday, 7 September 2012

makan dalam :'(


Assalamualaikum ! Hye semue . Okey ni aku na cite something ni . Korang SAKIT HATI tak kalau kawan korang tinggal kan korang then pegi kt kawan dye yang lain . Okey ni aku explain kan , mesti tak paham kan .
Example : Korang ade motor kan , then kawan korang tu pulak tadek motor . Then dye rapat dgn korang  . Sebelum dye ade motor tu , dye rapat dgn korang , pegi memane mesti dgn korang , tak pegi dgn orang lain pun . Lame-2 kemudian kan , dye pulak ade motor tu , then dye gune motor dye tu keluar dgn kawan korang yang lain . So dye tinggal kan korang , macam korang tu dah tak penting sebab dye dah ade ape yang dye nak .
Ape pendapat korang ?

No comments:

Post a Comment